Boende i närheten – Ett Litet Hotell

Vikten av kontinuerlig teambuilding
May 19, 2017
Upplevelseaktiviteter för teambuildning i Stockholm
August 6, 2018

Många av våra aktiviteter genomförs i Stockholms skärgård. Här finns bland annat vår populära höghöjdsbana, badtunnan och flera övningsmoment. Om så önskas går det att sova över ute på ön i den stora vildmarkskåtan. Detta i det fall som besöket sträcker sig längre än en dag. Ett alternativ är annars att boka ett konferenshotell i närheten och komma ut till oss som ett inslag på konferensen. Vi lägger fokus på några av alternativen – först ut är Ett Litet Hotell

Ett Litet Hotell

Ett Litet Hotell lever verkligen upp till sitt namn. Det är litet, mysigt och personligt. Här har man skärgårdsidyllen precis inpå knuten vilket skapar en avslappnande miljö. Detta trots att det bara är 20 minuter in till stadspulsen.

Här finns 20 nyrenoverade rum där 14 är enkelrum och 5 är dubbelrum. Ett är trippelrum. Det kan alltså vara svårt att få plats om det är ett större sällskap som kommer. Men det finns gott om hotell bara ett par minuters bilväg bort.

Rummen är fräscha och luftiga men toalett och badrum delas med andra i gemensamma utrymmen. Det finns även ett kök, som delas av gästerna, där man kan använda spis, ugn, micro, vattenkokare för att laga enklare rätter eller bara ta en fika. I priset ingår frukostbuffé.

Bokning kan ske via www.ettlitethotell.se

Hitta hit

Följ vägen 222 när ni kör från Stockholm och mot Gustavsberg. Sväng av mot Orminge Centrum. Efter centrum svänger ni mot Hasseludden. Efter ungefär 1000 meter kommer ni se det vita hotellet till höger. Parkering sker avgiftsfritt på baksidan.

Fler alternativ:

Önskas ett större hotell eller hotell med konferensmöjlighet finns detta inom relativt kort avstånd. Se fler boende eller boka konferenshotell i Stockholm