En effektiv satsning på sitt företags framtid

Vikten av att satsa på Teambuilding Stockholm
November 16, 2016
Företag som bygger för framtiden
November 16, 2016

Allt kostar pengar idag och det är ingen som har tillräckligt av den varan. Men ibland så måste man lägga ut pengar för att få mer igen, det är bara så det fungerar. Marknadsföring är ett bra exempel på detta, ofta tar det ganska lång tid innan man ser frukten av det man lagt ut. En annan viktig sak att satsa på är de anställda, och deras arbetssituation. Det är klart att alla de avtal som finns idag reglerar de grundläggande rättigheterna och skyldigheterna, men det finns också mycket som en arbetsgivare kan göra för att ge sina anställda lite extra.

En trivsam arbetsmiljö

Själva arbetsplatsen och hur den är inredd kan göra stor skillnad för arbetsmoralen och trivseln på jobbet. Många renoverar och målar om i ljusa färger, beställer in fruktkorgar och ergonomiska stolar. Allt detta kostar pengar, men är en investering som betalar sig själv. Man har funnit att när de anställda trivs så sjunker antalet sjukdagar och rent allmänt så jobbar alla bättre.

Teambuilding Stockholm är något som har att göra med trivseln på arbetsplatsen. För det är inte bara de yttre sakerna som är viktiga, själva inredningen och förmånerna. Men det är även en plats där flera olika människor kommer samman och förväntas fungera tillsammans, vilket ibland kan vara en utmaning. Eller så vill man satsa lite extra och skapa en arbetsmiljö där de anställda känner varandra och har lärt sig konsten att kommunicera inbördes.

Få igång kommunikationen

Ett bra sätt att sparka igång det hela är genom teambuilding Stockholm. Detta innebär att man kommer tillsammans under lättsamma omständigheter och gör något roligt tillsammans. Det är mycket vanligt med tävlingar typ femkamper eller något liknande Fångarna på fortet. Något som inte är så allvarligt, det är ju trots allt bara en lek eller tävling, men som ändå har något lite extra. Det där lilla extra som gör att man vill kämpa för att vinna, och detta innebär att man måste samarbeta.

 

 

Northern Hemisphere är verksamma överallt, men vår bas ligger i Stockholms skärgård. Här har vi anordnat olika aktiviteter i bra många år, och har fått en viss känsla för vad som fungerar bäst. Alla har naturligtvis sina egna önskemål som inkluderas i programmet, och varje gång ett gäng åker hem så är de mycket nöjda. När man gör saker och ting tillsammans utanför arbetsplatsen så får man ofta se sidor hos varandra som annars försvinner i mängden. En tyst person kanske är en riktig komiker här ute, medan den propra fröken kastar sig i lianerna.

Det är just denna avslappnade atmosfär som bidrar till att gruppen blir bekant med varandra, något som man sedan kan bygga på vid återkomsten till arbetsplatsen. Allt fler väljer att ha regelbundna personalmöten under året, där alla är välkomna med sina åsikter och man verkligen diskuterar. För alla delarna i produktionslinjen är viktiga, från städaren upp till högste chefen. Det är klart att alla inte samlas varje gång, det är ofta indelat i avdelningar, men tanken är att varje liten del hör dit.