OM OSS

Vi är en grupp glada medarbetare som trivs att jobba med människor. Vårt mål är att er grupp ska åka hem mer sammansvetsad och redo för det mesta. Oavsett hur situationen var när ni kom så är det vår uppgift att skapa en gruppkänsla. Vi ger oss inte förrän detta har uppnåtts.

Det finns flera olika sätt att föra samman ett team, en grupp. För att göra det roligt samtidigt som vi uppnår våra mål så satsar vi på ett antal olika aktiviteter. Detta är något vi sysslat med länge, och som vi tycker om att hålla på med.

Du kan välja mellan olika paket och aktiviteter, allt beroende på hur lång tid ni har på er och hur många deltagare det är. Många kombinerar det med lite informationsmöte eller någon form av konferens, men det är inte nödvändigt.

Efter flera år i branschen har vi en ganska bra känsla för vad som fungerar och vad folk tycker om att hålla på med. Vi ser till att alla blir involverade och att det hela blir till en trevlig upplevelse. Glöm all stress och prestationsångest, det är dags att ha det lite kul! För att sedan uppleva en bättre arbetsmiljö och produktivitet när ni återvänder till arbetsplatsen.