VÅRA TJÄNSTER

Det finns flera olika sätt att föra en grupp människor samman. Allt fler har insett att det behövs en kickoff eller teambuilding då och då. Gärna varje år, så att edarbetarna alltid har den där fräscha känslan för varandra. För när man lekt eller tävlat tillsammans, gjort olika aktiviteter och kanske suttit runt lägerelden med sina arbetskamrater, så blir stämningen en helt annan.

Många av våra aktiviteter tar plats ute i skärgården. Redan färden hit, när man lägger stadens stress bakom sig, är uppfriskande och lovande. Väl ute på vår privata ö så börjar programmet. Många väljer vår teamabuilding med höghöjdsbanan. Den är utmanande och flera av momenten kräver ett nära samarbete med gruppen.

Men vi har också vårt basläger på ön, där det står en stor vildmarkskåta. Här kan man till och med sova, om det handlar om en längre vistelse. Badtunna som eldas med ved och en härlig bastuflotte ger flera möjligheter att sitta och mysa tillsammans. Förutom den inspirerande lägerelden.

Ett roligt upplägg är matlagning, en annan sak som verkligen passar bra att göra tillsammans. Välj bland flera olika råvaror och laga en tre-rätters middag med dina kamrater. Kontakta oss gärna för att få en detaljerad beskrivning av allt som vi har att erbjuda.